Blog Esther1: vreemde geluiden op het dak

a.dubbelman Projecttrip Ritchie july 2019, Reports tagged
5

2 juli. We zijn in Ritchie aangekomen na een lange autorit. Oom Klaas, Dwight en Clive werden door ons begroet en gezamenlijk gingen we naar Elby. Aanvankelijk alleen om beddengoed te halen, maar voor we het wisten zaten we aan de koffie en kletsten we honderduit. Dan nog kampvuur bij de shentie. 7 uur gingen de jongens naar huis.

3 juli. We zijn veel wakker geweest door geluiden op het dak. Eenmaal buiten zagen we het: aapjes! wel 4 in de bomen direct achter onze shentie. Clive kon wat geld verdienen dus hij kwam wat later. We helpen Ton met opladen van hout en zagen met z’n drieën hout voor Oom Klaas. Wij gaan s ‘avonds ook bij het vuurtje zitten van Oom Klaas.

4 Juli. Vandaag gaan we oom Klaas helpen met onkruid wieden rond om de shentie. Bij gebrek aan wasmachine heb ik nog een handwasje gedaan.

5 juli. Clive kwam al vroeg helpen en is de hele dag gebleven. We hebben weer onkruid gewied. De studenten die op het project les krijgen hebben in hun pauze getennist. Ik heb ze het een en ander bij gebracht. Het werd een iets wat langere pauze. s ‘Middags  zijn Ton, Oom Klaas, Clive, Demi en ik naar Kimberley gegaan om de bus op te halen en gelijk wat boodschappen te doen. Bij terugkomst hebben we met een paar van vorig jaar gepraat en hebben afgesproken om maandag met de courages groep te gaan overleggen wat te doen deze maanden dat wij hier zijn.

Groetjes Demi en Esther.

 • P1170336
 • P1170338
 • P1170339
 • P1170345
 • P1170346
 • P1170350
 • P1170353
 • TONL8460

5 Reacties op “Blog Esther1: vreemde geluiden op het dak

 1. Hé kanjers, leuk om jullie hier weer te kunnen volgen de komende maanden. Veel succes😘

 2. Wat leuk om jullie zo te kunnen volgen. Ik begrijp dat het begin in ieder geval goed is geweest. Dat beloofd veel goeds!

 3. Leuke foto’s en goed verhaal! Wanneer gaan jullie weer palen maken? Op verzoek van Ruben. Ha,ha!
  Heel veel plezier toegewenst!
  Groetjes uit het pittoreske Loenen van Wesley en Jack

 4. Mooie verhalen, lees deze met veel plezier!
  Esther, hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag en ik hoop dat ze je goed verwennen vandaag.
  Geniet ervan en ik blijf je volgen.
  Groetjes en een dikke kus,
  Jan en Yolanda

Comments are closed.

Eye For 0thers

© 2016 Eye For Others