Day15 and Day16 Weekend at the Farm …

a.dubbelman photos, Project trip Ritchie 2017 tagged
5

August 5th Emilie (Saturday)

In weekends the group does not work on the project, that’s why we had the day off to relax. However the relaxing changed quickly in a rescue mission. While many of us where reading books the surroundings began to make a crackling sound. When we looked up, the field was on fire. Luckily the group transformed in true firemen and therefore the problem was solved quickly. Furthermore we made a wild ride in the evening, but sadly most of the animals were asleep.

August 6th Emilie (Sunday)

Today we would leave at 07.10. Which was the only information we got to know for the day. Once we stepped in the Safari-car many of the  group members where scared of the bumps and the corresponding launches.  The destination of the trip was the house of Jaco en Christel,(which are the owners of the house where we are staying and the Safari area). At the house we saw how the goats were fed. That was an extraordinary experience.

Of course we didn’t come all the way to Africa to feed goats. We had a bigger plan. After the goats we went with Jaco and his employers to feed other animals, which were a little bit bigger than the normal goat. In addition to feeding multiple wild animals, one of the animals needed an vaccination. This was done by shooting an arrow in his butt. fortunately Jaco is an excellent shooter. After all the animals were fed we went back to the house. Mart had to show his shooting skills. However he sucked at it and the bullet missed his target completely.

After that we searched for kameelperden (translation: Giraffes). Despite the length of the giraffes we could not spot them. Only when we had conquered a mountain we found 2 stretching their long legs. Than the chase began which resulted in beautiful pictures.

 • DSC00266
 • DSC00288
 • DSC00293
 • DSC00340
 • DSC00351
 • DSC00363
 • DSC06787
 • DSC06790
 • DSC06792
 • DSC06800
 • DSC06803
 • DSC06808
 • DSC06849
 • DSC06866
 • DSCN1223
 • DSCN1224
 • DSCN1227
 • DSCN1231
 • DSCN1241
 • DSCN1262
 • DSCN1274
 • DSCN6141
 • DSCN6159
 • DSCN6165
 • DSCN6171
 • DSCN6191
 • P1000523
 • P1000547
 • P1180202
 • P1180214
 • P1180215
 • P1180228
 • P1180231
 • P1000540

5 Reacties op “Day15 and Day16 Weekend at the Farm …

 1. Wat weer een prachtige avonturen. Het schieten van Mart ging niet zo goed? Een carriere als scherpschutter zit er dus niet in? Zijn die struisvogels van een struisvogelboer? Dan zijn het wel scharrelstruisvogels, want ze hebben ruimte zat.
  Nog een paar dagen werken begreep ik van Mart. Succes en veel plezier weer daarmee. Tot horens
  Groeten uit Deventer

 2. Wat een mooie plaatjes weer.
  Die gieten uitrustend op dat muurtje in het bijzonder.
  Maar na al dat beunhazen hebben jullie dat wel verdiend.
  Wij zitten lekker buiten en Yvon heeft een lekkere prak klaar gemaakt,zoals gewoonlijk offer ik mij op om het op te maken. Nou meiden nog even volhouden en dan ???
  Liefs van ons.

 3. Lieve meiden
  o,o wat weer een prachtige serie foto,s, wat hebben jullie weer veel gezien en die giraffe dat is toch heel apart. Jullie mogen meneer Dubbelman wel heel hartelijk bedanken voor alles wat hij voor ons gedaan heeft, we zullen het volgende week missen. Dames geniet nog maar en ik hoop dat er toch nog een aflevering komt. Allemaal lieve groetjes van oma Suusje

 4. Mooi om te zien dat er ook tijd is voor andere dingen en ontspanning.
  Het levert mooie plaatjes op met bijzondere kameelperden op een muurtje of die een berg beklimmen 🙂 Hoe dan ook geiten of kameelperden zelfs een brand te blus gaat jullie ook goed af. Nog veel werkplezier voor de komende dagen.

  Grtn Wim, Rianne en HJ.

 5. Hee ladies bijzonder en mooi om te zien wat jullie allemaal doen.
  Wat een ervaring. Jullie konden zelfs nog optreden als brandweerman Sam.
  Bijzondere kiekjes zien we van de dieren die jullie van dichtbij kunnen aanschouwen.
  Dat de vermoeidheid toeslaat kan ik me goed voorstellen.
  Zorg goed voor elkaar dames.
  Een lieve groet van ons.

Comments are closed.

Eye For 0thers

© 2016 Eye For Others