Blog8 Werkgroep2019: Muizen en oortjes…

a.dubbelman Projectreis Ritchie juli 2019, video tagged
5

5-8-19

Vandaag zouden we om 7 uur gewekt worden voor onze werkdag. Voor Bernice, Hester en Melanie begon de dag al wat eerder door een geluid dat ze eerst niet herkenden. Nadat ze het licht aan hadden gedaan om te kijken wat het is vloog de muis meteen al door de kamer. Hester is nu 1 paar oortjes om muziek te luisteren armer want die vond de muis erg lekker. Na het ontbijt en het vieren van de verjaardag van Demi zijn we naar mama Modupie gereden. Daar zijn we verder gegaan met onze bouwwerkzaamheden, de werkplek van de breidames begint nu echt ergens op te lijken want het dak is bijna dicht. Halverwege de ochtend zijn Liesbeth en André met oom Klaas mee geweest om bij zijn shantie te kijken en daar in de buurt rond te wandelen en te praten met de mensen daar. Net voor de middag zijn we vertrokken naar de rivier om daar met de groep, Brian, Brandon en Jaiden onze broodjes op te eten. Brandon toverde ook nog zakjes chips uit zijn tas, die had hij mee genomen voor de verjaardag van Demi. We hebben daar in de middag geklauterd over de rotsen en gelachen met zijn allen. Rond half 3 zijn we weer naar voorspoed vertrokken en hebben we ‘s avonds lekker Hollands aardappels met bloemkool gegeten. HhhHH

Melanie

 • P1170991
 • P1170987
 • P1170985
 • P1170983
 • P1170982
 • P1170977
 • P1170971
 • P1170967
 • DSCN4581
 • DSCN4580

5 Reacties op “Blog8 Werkgroep2019: Muizen en oortjes…

 1. Wat ontzettend gaaf om de blogs te lezen! Allemaal in een keer gedaan…. Wat mogen jullie tot zegen zijn! We wensen jullie nog een goede tijd toe samen,

  Veel liefs,
  Henri Adrianne Eva Imme Finn

 2. Nou Demi, Bij jou zie ik wel een mooie verjaardag ketting. heel feestelijk. En dan maar zwoegen met schroeven, boormachine en ijzeren platen…… Petje af hoor. Als school niet lukt, kun je altijd nog een klussenbedrijf beginnen [met mama].
  Veel liefs van [oma] Ingrid

 3. als je maar niet zo hebt lopen gillen om die muis als thuis om die mot….
  geniet je nog in afrika?

  kus

 4. Leuke foto Demi! En Esther wat ben je handig met die boormachine. Je kunt altijd nog gaan klussen!

 5. Eva en Roos (en wij ook) vinden t héél erg voor hester dat haar oortjes kapot zijn. Dat doe muis dat nu met moest gaan aanvreten. Gelukkig hebben jullie genoeg te doen. Mooi om te lezen en gaaf dat er al zoveel gelukt is!

Comments are closed.

Eye For 0thers

© 2016 Eye For Others