Dag 19 Op weg naar huis via Pretoria…

a.dubbelman foto's, Projectreis Ritchie augustus 2018, Verslagen tagged
1

Morre almal,

De morre is zeer vroeg begonnen, namelijk 5.15 uur, om om 06.30 uur te vertrekken. Er stond een zeer lange reis op ons te wachten. Ritchie – Pretoria is namelijk zo’n 7 uur (op Ton’s snelle tempo). Na afscheid te hebben genomen van het prachtige jachthuis in Voorspoed en de prachtige natuur in het veld, kijken wij met een positieve blik op het échte Zuid-Afrika. Baie dankie vir baie ding almal. De reis het ons leve verander. Dankie vir jou menslikheid en vriendskap Suider-Afrika. Ek wil ook vir al die mense dankie sê wat hul stories met ons gedeel het.

De reis is voorspoedig gelopen en zijn om 13.15 uur aangekomen in Pretoria, met een stop in Bloemhof. We zijn naar Hartbeespoortdam gegaan om heerlijk te shoppen voor souvenirs. Wat een onwijs gave markthal was dat. De Afrikanen waren ietwat opdringerig, maar heerlijk ons afding-spel gespeeld. Om 19.00 uur stond het diner klaar in een hotel in Pretoria. Heerlijk om van een dinerbuffet genoten. De laatste nacht in Zuid-Afrika is aangebroken voor de Nederlanders. We hebben er van genoten!

Morgen de laatste blog van de zomer projectreis 2018, maar het zal doorlopen met blogs van mij (Kylian). Daarbij zal er nieuws up-to-date blijven op de website.

Onwijs bedankt voor jullie support. We hopen dat jullie van ons genoten hebben!

Tot in Nederland!

Lieve groetjes Kylian

 • IMG_7588
 • IMG_7598
 • IMG_7605
 • IMG_7613
 • P1030896
 • P1170064
 • P1170074
 • P1210127
 • P1210130
 • P1210136
 • P1210165

Reactie op “Dag 19 Op weg naar huis via Pretoria…

 1. Dag dag,

  Wat fijn dat je de blog schrijft van de laatste dagen. De groep zit in het vliegtuig.

  Kylian nog veel plezier daar en veel nieuwe belevenissen en uitdagingen. Enjoy!

  Eveline kom maar snel naar huis heb je enorm gemist maar gun het je zo enorm!❤

  Tot morgen!

  LOVE

Comments are closed.

Eye For 0thers

© 2016 Eye For Others