Dag 14 Werken en fotomomentjes…

a.dubbelman foto's, Projectreis Ritchie augustus 2018, Verslagen tagged
3

Vrijdag  10 augustus

Allereerst willen we jullie bedanken voor de lieve en hartverwarmende reacties op onze blogs. Deze warmte kunnen wij goed gebruiken, want afgelopen dagen waren best koud en veel wind. En papa?….(opa Alex) de eerste keer was je reactie ook al overgekomen…we hebben van je genoten. Vandaag hebben we in de avond jullie reacties kunnen lezen en ook onze eigen blogs en foto’s bekeken.

Vanmorgen hebben we slingers opgehangen op het project, want vandaag was Tanja jarig en konden we gelijk de verjaardag van Pinky nogmaals vieren met gebak. Een Afrikaanse lekkernij:  Koeksister! Gedraaid bladerdeeg gedrenkt in honing en suiker; voor mij persoonlijk was één meer dan genoeg.

Oorspronkelijk was het plan om een voetbalwedstrijd en tenniswedstrijdjes te gaan doen; maar hé…..hier in Afrika gaat alles anders. Dus…wél uiteindelijk een bal geregeld om in de pauzes lekker een balletje te trappen, maar voor de rest werd er baie hard gewerkt. De zandbak moest eigenlijk nog in ere worden gesteld, alsook de wip-wap. Er waren alleen véél te dikke palen die kanonhard waren, daardoor duurde en duurde het ; kijk wij Hollanders kunnen best meegaan in deze cultuur .

Enfin we spraken af dat we vandaag nog even er extra tegenaan zouden gaan, maar dat maandag dan toch echt de sportdag op het programma blijft staan! Niel zal er zorg voor dragen dat onze projecten alsnog af komen; en Hendrik zorgt natuurlijk voor de shenties. Helaas gaan wij van alles niet zien dat het af is; dus in Nederland blijven wij hen ook volgen.

Veel te laat reden we terug naar Voorspoed, waar Irene weer heerlijk voor ons ging koken. Ik had gehoopt op een paar kilo’s eraf, maar helaas…

We zagen onderweg nog struisvogels lopen, dus…..fotomomentje. Een prachtig ondergaande zon met roze en oranje leverde ook zo’n fotomomentje op.

Na het eten gezellig met z’n allen naar de blogs en jullie reacties gekeken met behulp van de beamer op de muur. Veel te laat naar bed….want ook al is het weekend, morgen gaat de wekker gewoon om 7.00 uur.

Veel liefs Jack en Esther

 • IMG_6975
 • IMG_6980
 • IMG_6992
 • IMG_6997
 • IMG_6999
 • IMG_7017
 • IMG_7025
 • IMG_7062
 • P1030364
 • P1160755
 • P1160763

3 Reacties op “Dag 14 Werken en fotomomentjes…

 1. Leuk Esther om je zo samen te zien met Wesley.
  Respect voor jullie allemaal in deze verschillende omstandigheden.
  Liefs Monique en Henk

 2. Zo te zien wordt er aardig wat werk verzet. Ook door de jongeren. Ik ben trots op jullie hoor Demi en Wesley. Ook op alle anderen hoor……

  Ik hoop dat je al die mooie natuur foto’s mee naar huis neemt,
  Mischa, Anouk en de kinderen zijn weer veilig thuis.
  Liefs van [oma] Ingrid

 3. We blijven uitzien naar jullie blogs. Erg leuk om jullie op deze manier te kunnen volgen en te kunnen lezen en zien hoe het met jullie gaat. Wat een prachtige ervaringen doen jullie op, en wat moeten jullie hard werken! Petje af hoor.
  Wens jullie een prachtige week, vele groeten van Alex en Esther

Comments are closed.

Eye For 0thers

© 2016 Eye For Others