Dag 9: Flink aan de bak…

a.dubbelman foto's, Projectreis Ritchie oktober 2017 tagged
8

We zijn weer flink aan de bak geweest vandaag. Voor sommigen van ons wordt opstaan om 6 uur steeds lastiger :P. Maar uiteindelijk waren we toch op weg naar het Regenboog project in Ritchie. We hebben onze muurtekening afgemaakt! Het is echt leuk geworden en we zijn best wel een beetje trots. Ook zijn we begonnen met schuren in het ‘restaurant’. Dat moet het worden in ieder geval. Het galmde heerlijk in dat gebouw. Dus wij weer volop zingen natuurlijk! Met z’n allen, en oom Klaas niet te vergeten, zongen we: ‘My Bonny is over the ocean’. Maar liefst 4-stemmig, haha!

Toen we thuis waren zijn we broodjes gaan smeren voor morgen. Heel veel broodjes want morgen gaan we weer het township in voor kinderwerk!

Nu is het wachten op de 4 studenten die op weg hier naar toe zijn. Straks met z’n allen gezellig eten.

Marije: Heerlijk gezongen en geschilderd met oom Klaas! Genieten!

Esther: Super leuk dat de kinderen zo van zingen houden. Het nieuwe liedje: ‘Who is the King of the jungle’ kennen ze steeds beter! Dat moet ook want donderdag gaan we dit met elkaar zingen, voor publiek.

Daphne: Wie wil er nou niet een zon schilderen… ?

 • dag9 04
 • dag9 05
 • dag9 01
 • dag9 03
 • dag9 02

8 Reacties op “Dag 9: Flink aan de bak…

 1. Hey Daphne!

  Wat ontzettend leuk om je zo te kunnen volgen!
  Het is overduidelijk te zien dat jij volop geniet, heel gaaf!
  Geniet ook van de rest van de tijd en heel veel succes met het prachtige werk wat je doet!

  Liefs Jacolien

 2. Lieve Marije, Leuk om je zo bezig te zien. Succes nog even de aankomende dagen 😉 Dikke kus!

 3. Hoi lieve mam,
  Wat leuk om jullie mooie schilderwerk en foto’s te zien en de verhalen te horen. We zijn al hard nachtjes aan het aftellen, want we hebben heel veel zin om je weer te zien! We hebben vandaag pony’s geaaid, en morgen gaat we echt paardrijden met pap. Anna gaat op Sissi en Loïs op Stormwind.
  Nou lieve mam, geniet nog van je laatste dagen daar en we hebben heeel veel dikke knuffels gespaard voor als je weer terug bent.
  Dikke kusjes, Anna en Loïs

 4. Hee lieve Essie!
  Het is zo mooi om te lezen en te zien wat jullie allemaal doen en meemaken! Jullie zijn zelf zonnetjes voor de mensen en kinderen daar en mogen Gods liefde uitstralen. En op de foto’s zie ik jou genieten en stralen! Zo mooi om te zien!
  We bidden voor jullie! Miss you! Kijk ernaar uit straks al je verhalen te horen!!
  Veel liefs!
  Annemieke

 5. Lieve Deef, wat een leuk verhaal weer. En de zon is goed gelukt. Veel succes bij de kids.

  Xxx

 6. Ha lieve Marije, dat je veel talenten hebt, wist ik maar dit schilderen is weer prachtig, nog even genieten en dan….. Weer heerlijk welkom op Flakkee, veel liefs, pa ma Vroegindeweij

Comments are closed.

Eye For 0thers

© 2016 Eye For Others