Dag 6: Op het Regenboogproject…

a.dubbelman foto's, Projectreis Ritchie oktober 2017 tagged
3

Vanochtend zijn we zonder Ton met een terreinwagen (een ‘bakkie’) naar Ritchie gereden. Wel even wennen dat links rijden, maar geweldig! En wij achterin maar zwaaien naar iedereen die we tegenkomen. Dat is heel normaal hier.

Vandaag hebben we in de klas op het Regenboogproject geholpen. Samen hebben we choco-milipap uitgedeeld aan de kinderen en meegeholpen met de sportdag. Wij kennen nu het kringspelletje ‘Pompoenkos, Kerriekos’ en wij leerden hen ‘Zakdoekje leggen’. Het is leuk om te merken dat de kinderen ons echt al kennen; ze zeggen: ‘Kijk, die Hollander!’

Volgende week donderdag wordt op het project een blindenafdeling geopend. Bij deze officiële opening gaan de kinderen het Zuid-Afrikaans volkslied zingen. Dit werd op het schoolplein al even voor ons voorgezongen. Uit volle borst klonk het Nkosi Sikelel’ iAfrika (Zegen Here God, zegen Afrika). Voor de opening hebben wij de kinderen en de juffen ‘Who is the King of the jungle?’ aangeleerd. Natuurlijk mochten de gebaren niet ontbreken.

Toen de kinderen gingen slapen zijn we begonnen met onze verftekening op de muur. We werden zelf helemaal blij van de gele zon!

Esther: We leren elkaar steeds beter kennen en delen een lach en een traan….

Marije: Ik heb vandaag een vogeltje kunnen redden!

Daphne: Ik heb hard gelachen met oom Klaas. Mijn neus is rood van de zon, en toen ik zei dat ik nu op een kabouter lijk, moest hij heel hard lachen.  😀

 • dag 6 01
 • dag 6 15
 • dag 6 09
 • dag 6 10
 • dag 6 08
 • dag 6 07
 • dag 6 05
 • dag 6 13
 • dag 6 12
 • dag 6 11
 • dag 6 14
 • dag 6 02
 • dag 6 06
 • dag 6 04
 • dag 6 03

3 Reacties op “Dag 6: Op het Regenboogproject…

 1. Lieve Daf, wat heerlijk om je zo bezig te zien. Wat is het goed om te zien dat de kinderen zo genieten van jullie aanwezigheid. Geniet nog een week,van de mooie natuur, van de kinderen en van het bezig zijn met het opknappen van de school.
  Liefs mama

 2. Mooi zeg!! Nick vind het ook super leuk om te zien! Bij elke foto waar 1 van jullie op staat zegt hij: tante Daph😂 Geniet er nog van meiden! Mooi dat jullie zoveel kunnen betekenen daar! Liefs, Marjolein

Comments are closed.

Eye For 0thers

© 2016 Eye For Others