Video: Bezoek kerkdienst afgelopen zondag…

a.dubbelman Projectreis Ritchie juli 2017, video tagged
4

In dag 9 heeft u het verslag kunnen lezen van de kerkdienst en het bezoek aan het township. Van deze dienst zijn ook videobeelden gemaakt. Het was weer een dienst met genoeg dynamiek. Via onderstaande video kunt u de hoogtepunten van de dienst meebeleven. Ik verklap alvast dat het er anders aan toe gaat als in Nederland.

4 Reacties op “Video: Bezoek kerkdienst afgelopen zondag…

 1. Nou dat gaat zeker met veel dynamiek tekeer in die kerk๐Ÿ’ƒ๐Ÿผ
  Zo’n video is toch net ff weer anders dan stilstaande beelden hรจ. Polonaise door de kerk en weer een leuk mee-maak-momentje.
  Wij staan voor de boot naar Denemarken te wachten in Denemarken maken we een overnachting en dan gaan we morgen Anne&Ole een bezoekje brengen. Het zal dus morgen nacht worden voordat we thuis zijn in Kampen. We zullen Anne & Ole ook de beelden laten zien. Tot morgen๐Ÿ™‹๐Ÿผ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

 2. zonet de kerkdienst bekeken weer een heel andere dienst dan de voorgaande maar de mensen en kinderen blijven enthousiast en vrolijk al dansend de kerk uit ik zie het al bij ons maar jullie beleven wel heel wat geniet ervan liefs van oma.

  Dag meiden ziet er fantastisch uit daar, maar iets minder serieus kijken kan geen kwaad hoor. Ik ben inmiddels weer thuis en heb een super vakantie gehad met bijna net zoveel cultuurshocks als jullie. Heel veel plezier nog en tot snel. Henk-Jan Zwanepol

 3. Goedemorgen allemaal
  Tjonge tjonge wat kan kerken een feest zijn.
  Over passie gesproken.
  Nog even eraan trekken en jullie hebben het leven van veel kinderen veranderd voor de toekomst.
  Kunnen jullie best trots op zijn,wij zijn het in elk geval wel..
  Geweldig dat wij het ook een beetje mee mogen beleven.
  Daarom voor jullie alle twee een ๐Ÿ’‹๐Ÿ’‹

 4. Wat een mooie feestelijke diensten.
  Als een van deze kerkgangers bij ons een kerkdienst zouden meemaken!!?? Ik denk dat ze in slaap vallen. En ik ben bang dat als wij het hier zo zouden doen, er mensen ook naar buiten lopen, MAAR niet meer terug naar binnen. Haha. Zo heeft ieder zijn manier van beleving. Prachtig!
  Wat leveren jullie met elkaar mooi werk!
  Lieve groet voor jullie(C en N) van Adri

Comments are closed.

Eye For 0thers

© 2016 Eye For Others