Dag11 en Dag12: Werkdagen gaan snel voorbij…

a.dubbelman foto's, Projectreis Ritchie juli 2017 tagged
5

2 augustus Arnold

De kinderen vinden het heel leuk om te knutselen. Je merkt al bij de voorbereiding dat ze geïnteresseerd zijn en vorderingen maken. Deze keer mochten ze slingers maken of stickers plakken. Het resultaat werd vol trots aan de muur gehangen. Het lokaal begint er steeds voller en gezelliger uit te zien met al die knutselwerkjes.

In de bakkerij wordt hard gewerkt. De ruiten zijn verwijderd, kozijnen worden geschuurd en met plamuur of cement worden de nodige gaten dicht gewerkt. Tegen de school stond een boom. Die moest met een motorzaag even vakkundig worden verwijderd door Ton. We zijn zowel dinsdag als woensdag naar Kimberley gereden. Dat was een ritje van zo’n 40 kilometer. Net genoeg om in slaap te vallen.

Dinsdag hebben we een shopping mall bezocht genaamd Diamond Pavillion. Dit klinkt heel duur en lux en dat was het ook ! ‘s Avonds hebben we bij de Wimpy gegeten. Op donderdag hebben we een ‘blijf van mijn lijf’ huis bezocht en een weeshuis. Heel mooi om te zien dat er zo veel mensen tot op het bot gemotiveerd zijn om iets voor een ander te betekenen. Er is hoop…

 • DSC06764
 • DSCN1201
 • DSCN1211
 • DSCN1214
 • DSCN1221
 • DSCN1222
 • P1000460
 • P1000463
 • P1180058
 • P1180068
 • P1180070
 • P1180073
 • P1180074
 • P1180075
 • P1180079
 • P1180094
 • P1180103
 • P1180111
 • P1180115
 • P1180118
 • TONL2815
 • TONL2870
 • TONL2877
 • TONL2879

5 Reacties op “Dag11 en Dag12: Werkdagen gaan snel voorbij…

 1. Holy smoly wat zijn jullie goed bezig het pleizier spat er van af. Al die blije gezichtjes dat hebben jullie maar mooi voor elkaar gekregen. De gezelligheid is op de foto’s goed te zien. Zo geven jullie iets van onze rijkdom aan anderen mee, Super!!
  Meiden ga zo door.👍👍👍🏾👍🏾😊

 2. Hier ben ik weer o wat zijn jullie hard aan het werk en verven en knippen
  en plakken . Je zou er moe van worden gezien de dichte oogjes in de auto maar het is allemaal voor het goede doel. Nou een dikke nachtzoen van een oud mens en je knapt zo weer op. Tot morgen

 3. Ahhhhh de vermoeidheid slaat toe😴💤
  Nog ff volhouden meiden, allemaal voor het goeie doel👍🏼
  Succes ❤️ Voor allemaal natuurlijk.
  Groetjes van ons😘

 4. Wat zijn jullie allemaal goed bezig. Kanjers zijn jullie stuk voor stuk!
  Echt hartverwarmend om ook die blije gezichten van die kleine kids te zien.

  En sorry C&N maar wat zijn jullie toch ook schattig met de oogjes dicht 😴💤 🙂

  Succes nog allemaal!

  Groetjes, Bianca

 5. Hoi allemaal,

  Wat een mooi werk doen jullie! Trots op jullie! Hartverwarmend! En wat een werk. Misschien maar goed dat t niet te warm is. Althans dat lijkt zo. Hoe is de bakkerij zo’n puinbak geworden? Geldgebrek? Wie gaat die gebruiken? En die kindertjes lijken allemaal zo rustig en lief. Of lijkt dat alleen maar zo door de camera’s en “vreemde ogen”? Ze hebben wel plezier! Jullie zijn goed bezig! Dan ook nog een weeshuis en blijf van m’n lijf huis bezocht. Indrukwekkend lijkt me, maar inderdaad ook mooi om te zien dat mensen zich zo inzetten voor hun naaste. Dat is hoopgevend. En dan zo’n mooi winkelcentrum bezocht. Wat een contrast zal dat zijn geweest! Wij hebben gister geshopt in De modestad Milaan! Je hoort mij nooit meer zeggen dat het te warm is om te winkelen!😉 Het was 37 graden! 😓😓Lieve meiden ga zo door. Wij blijven voor jullie bidden. 🙏. Liefs van ons allemaal uit Italië!

Comments are closed.

Eye For 0thers

© 2016 Eye For Others