Dag9: Zondags in de kerk…

a.dubbelman foto's, Projectreis Ritchie juli 2017 tagged
4

30 Juli 2017 Mart en Emilie

Vandaag zijn we naar de kerk van Irene geweest (de vrouw die bij ons in huis woont en de Hollandse schorriemorrie in het gareel houdt 😉 ). Toen we bij de kerk aankwamen waren er naast een paar alcoholisten op de straat nog weinig mensen te bekennen. Gelukkig kwam na een paar minuten de pastoor al aanlopen en daarna stroomde de kerk langzaam vol. Na veel dansen en wijze woorden van bemoediging, mocht Ton ook de gemeente aanspreken. Je merkte dat de mensen uit de gemeente zich in Tons visie konden vinden, maar niet erg gewend waren om zolang stil te zitten aka het meisje op Emilies schoot was in slaap gevallen.

Na de dienst verdeelden we onszelf in 3 groepjes en gingen met 3 verschillende gezinnen uit de gemeente mee naar huis om te kijken hoe zij leefden en te leren over de Afrikaanse cultuur. Dit leverde goede gesprekken op.

 • DSCN1192
 • emslapen
 • foto1
 • foto2
 • foto3
 • foto4
 • P1000432
 • P1000435
 • P1000446
 • P1170987
 • P1170988
 • P1170992
 • P1000444

4 Reacties op “Dag9: Zondags in de kerk…

 1. Kreeg net een appje uit Noorwegen er zijn weer foto,s nou snel kijken natuurlijk. weer een heel andere kerkdienst, nou ik ga maar naar die van vorige week, gezellig zingen en dansen met z,n allen in de kerk. Ik ga weer aan de slag het is per slot maandag en dan moet er gewerkt worden!!!! Jongens genieten en werken maar weer tot de volgende aflevering liefs van oma Suusje

 2. Hallo harde niet werkers 🙂 (voor vandaag), hopelijk kunnen jullie je een beetje ontspannen op je vrije dag. De kerkdiensten van aldaar leven meer als je beelden ziet maar blijven denk ik toch een belevenis om ze mee te maken. Ongetwijfeld hebben jullie weer indrukken op gedaan, zeker als je mee mag met de lokale bevolkingen naar hun huis. Voor maandag weer succes met het werk, en we zullen ongetwijfeld vanavond de nieuwe fotos weer gaan zien van die dag.

  Groeten Rianne & Wim.

 3. Hallo dames
  Van ons een wat late reactie de iPad vergeten aan te zetten (slap excuus)
  Wat bijzonder om ook weer een kerkdienst mee te maken van een andere orde.
  Blijf genieten van alles wat jullie mee maken.
  Wij gaan nu van de avond genieten.
  Tot de volgende blog👍

 4. Hoi daar! Bijzonder hoor om jullie te volgen zo’n eind weg! Terwijl wij hier aan het het Lago Maggiore zitten. Wat een enthousiasme en blijheid straalt er van jullie af. En het plezier van de kindertjes! Reuze benieuwd naar de live verhalen straks thuis! Leuk dat jullie even “direct” contact konden hebben met paps en mams. En gelukkig hebben jullie elkaar! Toppers zijn jullie allemaal dat jullie dit doen. Geniet en houd vol! We leven mee. Hartelijke groet uit italy van ons allemaal. 😘😗😙😚😘😗😙😚doeoeoeiii!

Comments are closed.

Eye For 0thers

© 2016 Eye For Others