Video: voetbaltoernooi organiseren…

a.dubbelman Walterbosch 2017, video tagged
4

Op zaterdagochtend hebben we op het terrein van het project een voetbaltoernooi georganiseerd. Met twee teams hebben we meegedaan. Hoewel we het toernooi niet hebben gewonnen, voelt dit initiatief, waarbij we zoveel mensen gebroederlijk aan het sporten kregen, toch als een overwinning.

4 Reacties op “Video: voetbaltoernooi organiseren…

  1. O Lisa, met zo’n oom als Robert was dit kat in t bakkie voor jou 😉
    Zondag gelijk maar weer even verder oefenen denk ik he….

  2. Hoi Daan, wat leuk om je te zien voetballen. Niek herkende je gelijk. Nog een paar dagen en dan zien we je weer. We tellen de dagen. Wij hebben een dagje Batavia gedaan. ….in de stromende regen. En natuurlijk hebben we voor jou ook iets geshopt. We hopen dat je je iets beter voelt. Groeten Annemiek Marcel Femke en Niek.

  3. Nou snap ik waarom wij het WK hebben verloren, de beste spelers waren niet mee. Die zijn nu hier in Zuid-Afrika met als topper de keeper van Eye for Others: Arnold Dubbelman. Nog nooit zo veel miskend talent op een veld bij elkaar gezien. Kanjers zijn jullie. Voor ons zijn jullie op alle fronten de winnaars!!

Comments are closed.

Eye For 0thers

© 2016 Eye For Others