Video: op safari…

a.dubbelman Walterbosch 2017, video tagged
8

Geen reis naar Afrika zonder safari. Geniet mee met de beelden van de zonsopgang en de prachtige uitzichten. In de laatste scene bent u ook nog getuige van de bokdrolcompetitie. U leest het goed, het gaat er bij dit spel om een bokdrol zo ver mogelijk weg te spugen. Het kan zijn dat het filmpje op een mobiele telefoon niet afspeelt. Op de muziek staan auteursrechten waardoor je deze film niet alle apparaten mag afspelen. Maar ik kon toch echt niet anders dan de muziek van de Lion King te gebruiken onder dit filmpje. Hier was geen discussie met de leerlingen over mogelijk. Tijdens de opname zongen ze het nummer al.

8 Reacties op “Video: op safari…

 1. Wat gaaf zeg! En wat een mooie foto van je Lisa W! Veel plezier nog de laatste dagen

  Veel liefs

 2. Dat ziet er ontzettend leuk uit. Helemaal naar Zuid-Afrika reizen om een paar koeien uit een trailer te zien stappen.
  Lisa: hoop toch dat het allemaal leuk is geweest. Ik kan niet wachten tot je thuis komt …
  Toch bedankt dat je onze goede familienaam in Afrika de grond in tuft.

 3. Hi Britt en alle anderen.
  Wat hebben wij genoten van de video’s. Wat is Afrika toch onvergelijkbaar mooi. Zowel flora als fauna.En niet te vergeten de mensen.Hun tevreden en blije gezichten ondanks alles. Jullie zullen die ervaring dat meegemaakt te hebben meenemen .
  En weer terug in onze welvarende maatschappij zullen jullie op momenten van ontevreden gevoel
  vooral op materieel gebied dat gaan relativeren. Dat en het gevoel wat voor de mensen daar betekent te hebben is grote winst.
  Geniet nog met volle teugen van de laatste dagen.
  Opa en oma.

 4. Wat is de natuur toch mooi!! Die uitgestrektheid.. wow. Wat een indrukwekkend geheel toch.
  Echt super om zo mee te kunnen genieten van jullie ervaringen en wat super Arnold (volgens mij) zoals je dat hebt gedaan.
  Het einde is in zicht en ik lees dat jullie de planning hebben hebben gehaald.
  Geniet van de laatste dagen, de cultuur en jullie band samen. Want ik zie en begrijp dat het heel, heel bijzonder is (denk ik) geweest om dit te ervaren en mee te maken.
  Tot over paar daagjes.

  a Loveyou from John

 5. Wat een mooie foto’s en filmpjes hebben jullie allemaal samen gemaakt de afgelopen weken. En wat heb je er mooi video’s van gemaakt Arnold!!
  Deze mooie beelden maakten het voor ons ouders en andere achterblijvers niet alleen dragelijk om onze dierbaren twee weken te missen, maar zorgden ervoor dat we, op afstand, met jullie konden meeleven.
  Deze ervaring gaat veel verder dan jullie als groep en ons achterblijvers. Er zijn Heel veel meer mensen in hun hart geraakt door dit project. Jullie hebben laten zien wat je wél kunt doen. En gelukkig gaan de projecten verder!

  Arnold, deze laatste video heeft mij in elk geval aan het janken gemaakt! Dat komt niet in de laatste plaats door die muziek. Ook de blijde, ontspannen gezichten en het naderende weerzien zullen daaraan bijgedragen hebben.

  Heel heel erg bedankt!

  Eugenie

Comments are closed.

Eye For 0thers

© 2016 Eye For Others